Основний хавбек Зорі захворів на коронавірус

11:54, 15 вересня 2020
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

У Зорі стався перший випадок захворювання на коронавірус

За інформацією офіційного сайту луганської команди, півзахисник Зорі Дмитро Хомченовський був відправлений на здачу ПЦР-тесту після того, як відчув себе зле. Результат тесту позитивний, у гравця діагностували коронавірус. Востаннє хавбек виходив на поле 13 вересня у матчі 2 туру з Маріуполем і відіграв увесь поєдинок.

Зараз Дмитро перебуває на самоізоляції під пильним наглядом лікарів. Зоря зробила усі необхідні заходи і, згідно з вимогами, повідомила про випадок в УПЛ та медичний департамент федерації.

Перша команда продовжує готуватися до матчу 3 туру з Шахтарем у звичному режимі. Гра запланована на неділю 20 вересня о 17:00. Пряму трансляцію ви зможете  переглянути на Football Hub. Крім того, запоріжці матимуть шанс потрапити і на стадіон – матч планується провести з глядачами.

Луганський клуб з нового сезону ще не перемагав – більше того, дві поразки змусили фахівців шукати причини такого кволого старту. Ексгендиректор Зорі Сергій Рафаїлов вважає, що це через фінансові труднощі, а Ігор Циганик упевнений у тому, що команда не може зібратися після міжсезонних негараздів із тренером.

Читайте також: Підписав контракт і потрапив у чорний список! Українець більше не зіграє за свій клуб?

Читайте також