Озіл одружився і допоміг тисячі хворих дітей

18:21, 09 червня 2019

Гравець Арсенала Месут Озіл на своєму весіллі вирішив передати допомогу на потреби хворим дітям та постраждалим від війни у Сирії.

Хоч футбольні справи у Месута Озіла в Арсеналі йдуть не надто добре, та він не забуває робити гарні справи.

Озіл одружився на шведсько-турецькій моделі та акторці Аміне Гюлсе, з якою познайомився ще у 2017-му році. Свідком на їхньому весіллі був сам президент Туреччини Реджеп Ердоган.

Та найголовнішою подією на святі був вчинок Месута і Аміне. Як весільний подарунок, вони вирішили оплатити лікування для 1000 дітей із сімей, що його потребують. Сам Месут прокоментував їхнє сімейне рішення у своєму Instagram.

Фанати запитували мене, моїх родичів і друзів, що ми хочемо отримати на весілля. Я професійний футболіст і перебуваю в щасливому і привілейованому становищі. Проте, я запрошую всіх, хто хоче і може допомогти, підтримати особливий проект, близький нашому серцю. Ми з Аміне оплатимо операції для тисячі дітей із незаможних родин.

Також, Озіл збирає гроші для німецького благодійного фонду Big Shoe. А турецьке об’єднання червоного півмісяця заявило про те, що футболіст Арсенала зробив великий внесок у фонд допомоги постраждалим від війни у Сирії.

Читайте також: Гарячі емоції дербі Волині та Карпат. ЕКСКЛЮЗИВ!

Читайте також