Папа з поля – м’яч у ворота. Маріуполь вириває перемогу у СК Дніпро-1

15:00, 20 жовтня 2019

У Маріуполі місцева команда приймала сусіда по турнірній таблиці СК Дніпро-1.

Підопічні Бабича у першойму таймі створили масу проблем обороні гостей з Дніпра. Чурко і Горбунов мали найнебезпечніші моменти першої половини зустрічі:

Чурко ледь не підловив на помилці Юрчука, який невдало вийшов з воріт – гравець Маріуполя перекинув голкіпера дніпрян, але не поцілив у площину воріт суперника.  Ще ближчим був Горбунов. Майстерне виконання штрафного і лише фарт у вигляді поперечки воріт команди Михайленка врятував гостей від гола.

СК Дніпро-1 відповідало швидкими контратаками. В одній із таких нагод близьким до взяття воріт був Чічіков, але півзахисник дніпрян затягнув з рішенням і його простріл перехопив захисник.

Героєм першої сорокап’ятихвилинки заслужено можна назвати Папа Гує. Сенегалець опинявся в потрібному місці в потрібний час. Одразу декілька нагод втратив Маріуполь через впевнену гру захисника СК Дніпро-1. Особливо виділяється момент з Мишньовим, який не зміг віддати передачу повз Папа Гує, коли атака маріупольців була три в одного.

Другий тайм розпочався із супершансу Коркішка. Супряга обіграв захисника Маріуполя, увійшов у штрафний майданчик і віддав пас на лінію воротарського майданчика, де ніким не прикритий Коркішко пробив повз ближній кут воріт Гальчука.

Маріупольці відповіли непоганими комбінаціями, але звично для себе у цій зустрічі без завершального удару.

Так тривало до 82 хвилини. На себе взяв той, хто зазвичай має лише руйнувати атаки суперників – Валерій Федорчук. Опорний півзахисник Маріуполя протягнув м’яч, обігрався з Мишньовим і в один дотик з лівої пробив у верхній кут воріт Юрчука – 1:0.

Міг вже за декілька хвилин подвоїти перевагу господарів Мишньов, але атакувальний гравець азовців після подачі від Горбунова ударом головою поцілив у Топалова.

Маріуполь втримав перемогу і продовжує боротьбу за ТОП-6 УПЛ!

Читайте також