Коли даєш вказівку пропустити. Бійка, фейр-плей і божевільна Англія

15:46, 28 квітня 2019

У матчі англійського Чемпіоншипа між командами Астон Вілла та Лідс стався неприємний епізод.

Футболісти Лідса відкрили рахунок в матчі, чим викликали бурю негативних емоцій. Справа в тому, що на газоні опинився футболіст Астон Джонатан Коджія. Поки гравці Астон Вілли апелювали до арбітра, щоб той зупинив гру через порушення правил, підопічні Б’єлси скористалися ситуацією і Матеуш Клих забив м’яч у ворота суперника. Це неабияк розлютило півзахисника Астон Вілли Конора Хуріхейна. Він схопив автора гола за футболку. Їх взялися розбороняти футболісти обох команд.

А Марсело Б’єлса дав вказівку своїй команді пропустити. Треба ж  дотримуватися неписаних правил чесної гри. Уся команда Лідса просто стояла і спостерігала за тим, як Альберт Адома біг з м’ячем до штрафного майданчика, щоб відновити справедливість у цьому матчі. Але захисник Лідса Янссон не був солідарний із командою і намагався завадити цьому. Та все ж подарунок від Лідса Вілла отримала: на табло 1:1. А Янссон дуже довго розмахував руками і кричав на своїх партнерів. Кричав і Б’єлса, тілька на Джона Террі. Божевільна і прекрасна футбольна Англія. Посмакуйте цим моментом.

У підсумку 1:1. Наразі Лідс посідає третю сходинку в Чемпіоншипі, перемога була дуже потрібна. Але для Марсело Б’єлси ще важливіше вигравати справедливо…

Читайте також