Parimatch і Crossfit Banda оголосили про співпрацю

14:50, 17 вересня 2020

Головною новиною вересня для всіх фанатів кросфіту став початок співпраці Parimatch і Crossfit Banda. Parimatch вже давно відомий як меценат спорту №1 в Україні, але бренд підтримує не тільки федерації, клуби та професіональних спортсменів. Компанія також займається популяризацією спорту на всіх рівнях. У цьому ж напрямку активно працює і Crossfit Banda, яка налічує вже понад 2 000 клієнтів.

Сьогодні кросфіт стрімко розвивається як напрямок спортивного тренування і фітнесу. Тренування засновані на принципі циклічних занять із застосуванням різноманітних функціональних вправ. Кросфіт є гармонійним розвитком тіла і поліпшення всіх основних фізичних якостей. Тому кросфіт такий популярний і відмінно підходить всім, хто хоче мати хорошу фізичну форму у повсякденні і прагне навчитися раціонально і повною мірою використовувати власні можливості. Недарма кросфіт входить в програму підготовки збройних сил Канади, а також королівського лейб-гвардійського полку Данії.

Parimatch і Crossfit Banda планують спільно займатися популяризацією кросфіту, щоб зробити його також доступнішим для всіх охочих.

Читайте також