Parimatch – офіційний беттінг партнер La Liga в Україні

14:30, 30 вересня 2020
Без рубрики

Сторони підписали угоду на два роки з можливістю продовження на рік

30 вересня в Мадриді компанія Parimatch підписала партнерську угоду з La Liga і стала офіційним беттінг партнером Примери в Україні на два роки.

Іспанська сторона надасть майданчики для розміщення бренду Parimatch на всіх заходах організованих La Liga. Відповідно до місцевих законів, реклама Parimatch буде відображатися на 3D-килимах під час трансляції матчів, а маркетингові матеріали будуть використані на виїзних матчах Реала, Барселони і Атлетико.

В рамках партнерства Parimatch отримає доступ на використання логотипів, емблем, торговельних марок La Liga і права на фото 7 чинних гравців для створення маркетингових матеріалів. Також дві легенди La Liga братимуть участь в PR акціях і телевізійних рекламних кампаніях Parimatch для трансляцій на території України. В майбутньому La Liga надасть квитки на матчі, які Parimatch використає як призи і заохочення своїх гравців.

Представник Parimatch Вадим Місюра зазначив:

«La Liga – одна з найпопулярніших футбольних в світі, там грає безліч зірок. Тому ця співпраця є для Parimatch стратегічною. Ми багато уваги приділяємо комунікації з уболівальниками, як і La Liga. В цьому наше партнерство просто ідеальне

Оскар Мейо, директор по бізнесу, маркетингу та міжнародного розвитку La Liga:

Міцні регіональні партнерські угоди – це ключ до побудови тісніших зв’язків з нашими фанатами і розширення глобальної присутності La Liga. Parimatch розділяє наші амбіції щодо створення розваг світового рівня і є ідеальним партнером для розвитку цього підходу

Офіційна пресконференція про підписання угоди між LaLiga і Parimatch пройде 15 жовтня. Щоб взяти участь у заході, представники ЗМІ можуть зв’язатися з організаторами поштою press@pm.ua  і підтвердити свою присутність.

Про Parimatch

У липні 2018 року, Parimatch став офіційним беттінговим партнером UFC в Європі, на Близькому Сході та в Африці, а також має ряд угод про партнерство у футболі та у секторі кіберспорту, що активно зростає. Компанія відома своїми інноваціями й підприємницьким духом, корпоративною культурою і прагненням виховувати нові таланти для розвитку бренду на міжнародному рівні. Два роки тому був створений Фонд Parimatch, метою якого є просування здорового способу життя через освіту та участь громадськості в спорті.

Про La Liga

La Liga – глобальна, інноваційна і соціально відповідальна організація, лідер в сфері дозвілля і розваг. La Liga – це приватна спортивна асоціація, яка складається з 20 клубів La Liga Santander і 22 клубів La Liga SmartBank, відповідальних за організацію цих національних професійних футбольних змагань. У сезоні 2018-2019 аудиторія La Liga склала понад 2,7 мільярда людей по всьому світу.

Читайте також