Партнер Романа Яремчука зацікавив аж 11 топ-клубів Європи!

14:45, 22 червня 2020
ТРАНСФЕРИ

Джонатан Девід, партнер форварда збірної України Романа Яремчука у бельгійському Генті, навряд чи гратиме з українцем в одній команді після закінчення цього сезону. Як на канадця, так і на українця влітку очікують підвищеного попиту.

Зірковий талант з Канади у 27 матчах сезону за клуб забив 18 м’ячів та віддав 8 результативних передач. Інтерес до забивного 20-річного форварда проявляють 11 клубів з найкращих ліг. Серед них, за інформацією Het Laatste Nieuws, Манчестер Юнайтед та Арсенал з АПЛ, Баварія, Баєр і обидві Боруссії з Бундесліги, Інтер та Мілан з Серії А, а також Ліон, Порту і Аякс. Раніше повідомляли і про інтерес до Девіда з боку Барселони.

У Генті розраховують на серйозну компенсацію за молоду зірку. Сума бажаної вигоди коливається у межах 30 мільйонів євро, які нині за умови кризи не кожен клуб може собі дозволити. Transfermarkt оцінює гравця у 25 мільйонів євро. Джонатан Девід є номінантом на звання Golden Boy-2020. Нагадаємо, за цю премію також сперечається український хавбек київського Динамо Георгій Цитаїшвілі.

Цього сезону атакувальне тріо срібного призера чемпіонату Бельгії у складі Яремчука, Давида і Депуатра забило 35 м’ячів з загальної кількості 59 командних.

Читайте також: Обіграв чотирьох і пробив у дев’ятку. Окраса вікенду з Іспанії. ВІДЕО і Вимушені заходи від Арсенала? Ексгравець Ман Сіті вирішить головну проблему Артети

Читайте також