Паулу Фонсека: Ми дещо загубилися в тактичному плані

14:22, 03 жовтня 2018

Тренер гірників проаналізував поєдинок проти Ліона.

Паулу Фонсека:

Ми втратили перевагу в два голи. Все йшло добре, ми повністю домінували, провели чудовий перший тайм. У другому настав переломний момент! Суперник почав створювати нам проблеми в тих зонах, де вони найсильніші – тридцять метрів від наших воріт. Ми дещо загубилися в тактичному плані, не зовсім розуміли, що треба робити в цей момент. Це була звичайно заслуга суперника – ми знаємо наскільки небезпечною може бути ця команда. Шкода закінчувати матч таким чином, втративши перевагу в два м’ячі.

Бруно Женезіо:

Не завжди зрозуміло, коли гравець, який звик грає на лівому фланзі грає на правому. Але сьогоднішня гра довела, що наша ставка на Матвієнка була зроблена правильно. Що це нам дає? Він – гравець, дуже сильний в індивідуальних дуелях, через нього непросто пройти. В атакуючому плані – він теж дуже швидкий і самовпевнений. І це приносить нам користь. Сьогодні у нього було не так багато можливостей виходити в атаку. І зрозуміло – чому. Але це гравець, на якого у нас великі сподівання.

Перший тайм дався нам дуже важко: суперник нас випереджав, домінував тактично і технічно. Але ми зуміли повернутися в гру і забити двічі. Наразі нам не вистачає інтенсивності. Треба продовжувати працювати над помилками.

Читайте також