Переграли на класі! Ференцварош Реброва знищує суперника. ВІДЕО

22:10, 11 вересня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

У 4-му турі Чемпіонату Угорщини Ференцварош не помітив на своєму шляху Пакш.

Команда Реброва цей поєдинок проводила вдома. І вже з першої хвилини матчу стало зрозуміло, що ця гра для команди українця складеться дуже добре. Аїсса Лаїдуні обікрав суперника в центрі поля і вибив вперед на Токмака. Нападник Ференцвароша випередив захисників і покотив м’яч у кут воріт – 1:0.

Вже на 6-й хвилині мав забивати Ісаел. Футболіст на замасі прибрав захисника та голкіпера гостей і пробивав вже у порожні ворота, але гравець Пакша встиг у підкаті винести м’яч.

Домінація команди Реброва продовжилася і надалі переросла у забиті м’ячі вже у середині тайму. Спочатку Гейстер з лівого флангу прострілив на дальню стійку, де його передачу замкнув Токмак – 2:0.

А вже за декілька хвилин нападник Ференцвароша оформив хет-рик. Форвард скористався помилкою захисника Пакша, підхопив м’яч, змістився до центра штрафного майданчика і пробив у протихід голкіперу – 3:0.

Знущання з гостей тривало і по перерві. На початку другого тайму після подачі Ловренчича з правого флангу відзначився Болі. Футболіст із декількох метрів розстріляв ворота суперника — 4:0.

Масну крапку у цьому поєдинку поставив Болі, який забив уже в компенсований до основного час – 5:0.

Ігор Харатін, який нещодавно дебютував у складі збірної України, провів на полі всі 90 хвилин. Однак він відіграв на незвичній для себе позиції центрального захисника. Олександр Зубков, який нещодавно відновився після травми, вийшов у цьому матчі на 68-й хвилині.

Впевнена перемога команди Реброва, яка після цієї зустрічі має 7 пунктів у своєму активі і одну гру в запасі. Наступний поєдинок Ференцварош проведе 16-го вересня з Динамо Загреб. Це буде матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів.

Читайте також: Чому Динамо не змогло забити? Мірча Луческу проаналізував гру киян та Неприємна втрата. Динамо перед Лігою Чемпіонів недораховується основного гравця

Читайте також