Переконлива перемога! Австрія розібрала Польщу у шаленому матчі. ВІДЕО

20:57, 21 червня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

У п’ятницю, 21 червня, відбувся поєдинок 2-го туру групи D Євро-2024 в якому зустрілися збірні Польщі та Австрії.

З перших хвилин зустрічі австрійці взяли ініціативу в свої руки, що призвело до швидкого гола на 9-й хвилині.

Loading...


Після ауту з лівого флангу Мвене навісив на ближню штангу, і Траунер ударом головою переправив мʼяч у ближній верхній кут — 1:0!

Loading...

Такий хід подій не влаштував поляків і вони створили чимало перспективних моментів. Забивати міг Зелінськи — спочатку півзахисник пробив вище воріт, потім його атаку відбив захисник австрійців. Але врешті Польща змогла зрівняти рахунок на 30-й хвилині поєдинку. Підопічні Пробежа створили масовану атаку — мʼяч опинився у Пйонтека, який розстріляв ворота суперника — 1:1!

Loading...

Кінець першого тайму, як і початок, був за австрійцями. Команда Рангніка могла виходити вперед після декількох перспективних атак, але забити не вдалося і поляки з австрійцями пішли на перерву з нічийним рахунком 1:1.

У другому таймі ситуація суттєво не змінилася — Австрія продовжила тиснути на Польщу, що вже на 66-й хвилині дало свої плоди. Прасс прострілив з лівого флангу, Арнаутович пропустив цю передачу, і м'яч прийняв Баумгартнер, який пробив по центру, а Щесни не вгадав напрямок удару — 2:1!

Loading...


На 78-й хвилині австрійці поставили крапку у поєдинку. Після фолу Щесни арбітр матчу призначив пенальті, який реалізував Арнаутович — 3:1!

Loading...


Наприкінці гри у підопічних Пробежа були спроби відігратися, але до забитого м'яч справа не дійшла. У підсумку, закономірний результат 3:1 на користь Австрії у матчі з Польщею!

Читайте також: Один із героїв. Ребров відзначив гравця збірної України за матч зі Словаччиною

Читайте також