Переломний момент у матчі Ференцварош – Динамо. Ребров розкрив секрет успіху та відповів на слова Луческу

01:56, 29 жовтня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Український фахівець відвертий у своїх словах.

Сергій Ребров на післяматчевій пресконференції розповів про непросту зустріч з Динамо у Лізі Чемпіонів:

У першому таймі гри з Динамо у нас були проблеми з комбінуванням. Ми не могли розбити побудову киян, але у другому таймі нам вдалося забити м’яч, що зробило гру відкритою.

Саме в другому таймі ми побачили, що можемо досягти необхідного результату і це дало нам впевненість діяти більш сміливо.

У нас не було досвіду поєдинків на такому рівні. Для мене Динамо – це дуже серйозний суперник, але на цьому рівні в матчі все може змінитися миттєво.

Ми внесли певні корективи в перерві: спробували додати в агресії, додати у контролі м’яча та створити моменти. Перший гол дав нам дуже багато, але і після нього ми продовжили битися за підсумковий результат. Вважаю, що ми заслужили на цю нічию!

Не забули журналісти запитати в українського фахівця про ставлення до слів Мірчі Луческу, який після матчу заявив, що Динамо мало би перемогти:

Луческу сказав, що Динамо втратило перемогу тільки через вилучення Сидорчука? Це стиль Мірчі. Я знаю його уже добре. Поважаю цього тренера, він дуже відомий в Європі, але це його стиль і мені нічого додати

Коли ж Ребров почув, що Луческу похвалив опонента, сказавши, що той добре підготувався і побудував хорошу команду європейського рівня, то з усмішкою змінив свою останню фразу:

Все ж його стиль трохи змінився

Читайте також: Ексзірка збірної Бразилії замість України може поїхати до трясовини англійського футболу

Читайте також