Перемога імені бомбардира! Довбик прибиває Олександрію і обходить зірок Динамо. ВІДЕО

21:25, 20 листопада 2021
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Дніпро-1 та Олександрія зустрілися у 15-му турі УПЛ.


Початок гри пройшов під диктовку господарів, але олександрійці несподівано вийшли вперед на 19-й хвилині. Під час подачі з кутового гравці Дніпра-1 загубили Бабогла у штрафному майданчику. Захисникові гостей треба було лише влучити у ворота з близької відстані – 0:1.

Дніпро-1 встиг повністю змінити хід поєдинку ще до перерви. На 28-й хвилині Довбик спочатку реалізував пенальті, а вже за дві хвилини форвард дніпрян на швидкості втік від захисників і пробив у лівий від голкіпера кут – 2:1.

Третій гол Дніпра-1 дуже схожий на той, яким відзначився Бабогло. Йдеться саме про гру захисників під час подачі з кутового. Олександрійці залишили самого Логінова, який без перешкод зміг пробити головою — 3:1 у першому таймі.

У другому таймі гра дещо заспокоїлася. Хороші моменти мали Довбик та Білл, але вразити ворота Білика футболісти Дніпра-1 не змогли. Олександрія більше загрожувала воротам господарів зі стандартів: було декілька небезпечних подач та прострілів у штрафний майданчик. Але жодній з команд так і не вдалося забити у другому таймі. Підсумок — перемога Дніпра-1 над Олександрією з рахунком 3:1.

Два забиті м'ячі у ворота Олександрії дозволили Артему Довбику очолити гонку бомбардирів УПЛ. У форварда Дніпра-1 вже 10 голів цього сезону. Це на один гол більше, ніж у Віктора Циганкова, та на два більше, ніж у Віталія Буяльського.

Читайте також: Ексгравець Зорі знищує Роналду і компанію. Аутсайдер розбив МЮ. Відео

Читайте також