Перемога імені Ілічича. Динамо мало забійний шанс, але всуху програло Марібору. ВІДЕО

18:03, 28 січня 2023
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Київське Динамо провело другий контрольний матч на зборі у Туреччині. Після поразки від Рапіда Луческу застосував відчутну ротацію. До гри відновився Бєсєдін, а Нещерет вийшов уже з продовженим із киянами контрактом.


Темп, який взяли команди з перших хвилин, сподобався. Однак особливих нагод для взяття воріт на старті гри не було. У двох епізодах гарно зіграв Нещерет. Спершу він правильно обрав позицію на штрафному, а на 15-тій хвилині нейтралізував підступний удар Ілічича з-під Дубінчака з відскоком.

У Динамо до акцентованих ударів не доходило, але пару гострих моментів у середині тайму кияни створили. Так, Царенко небезпечно прострілював, але захисник Марібора замкнув не у ворота, а у свого голкіпера. Діалло з вигідної позиції пустив повз, а Сидорчук – дуже високо. Під кінець тайму активний Царенко мав справді класний момент, але сейв вдався кіперу словенців – 0:0.

Зміна складу по перерві одразу принесла і зміну в рахунку

Ілічич довгою діагоналлю розпочав гольову атаку Марібора, яку ударом у дальній кут з-за меж штрафного майданчика завершив Антолін – 0:1. Буквально за мить мав нагоду зрівняти рахунок Ванат, заробивши пенальті. Але нападник Динамо пробив повз праву стійку воріт.

Наступною пам'ятною дією стало вилучення Лонвейка, який за другий тайм встиг заробити дві жовті і залишив поле. Завершилося все бенефісом Ілічича, який холоднокровно прокинув Бурді поміж-ніг, розібрався на п'ятачку і у штрафному майданчику викотив під удар Брнічу. Партнер віддячив голом – 0:2. У Динамо був іще удар Караваєва по центру, який нейтралізував воротар.

31 січня Динамо зіграє з Аустрією.

Читайте також: Чемпіон України показує клас. Ексдинамівець забиває у Бразилії. ВІДЕО

Читайте також