Переживання та біль. Зінченко зі сльозами на очах розповів англійцям про жахи війни. ВІДЕО

13:37, 05 березня 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Олександр Зінченко дав велике інтерв'ю легенді англійського футболу Гарі Лінекеру. Український півзахисник розповів про жахи війни, свої переживання та російську пропаганду:

Я просто плачу. Вже тиждень. Навіть коли їду з тренування, не важливо куди, просто плачу. У моїй голові все змішалося. Уявіть собі місце, де ви народилися, виросли. А там просто порожня земля. 

 Якби не моя донька, моя сім'я, я був би в Україні. Я просто народився таким. Я знаю людей з моєї країни, їхній менталітет. Я так пишаюся тим, що я українець і завжди ним буду. Коли дивишся на людей, як вони борються за своє життя... Вони краще помруть, але не здадуться. 

 Я розмовляв з багатьма людьми, які на нашому боці. І вони сказали, що те, що нам показує російське телебачення, це смішно. Моя місія — показати решті світу, що насправді відбувається зараз. 

 У південній частині України є міста, куди приїжджають росіяни проводити фальшиві протести на кшталт «ми хочемо бути з Росією» і тому подібне. Я можу показати вам мільйон фотографій, відео, що саме зараз відбувається. Я можу показати вам кожне місто в своїй країні, яке вони зруйнували. Там люди голодують. Люди просто виживають, сплять на землі, в бункерах, вони не можуть жити нормальним життям. 

 Мене здивувало, що ніхто з російських футболістів нічого не сказав. Більшість із них грають у національній збірній, у них багато підписників у Instagram, Facebook, де завгодно. І вони принаймні щось можуть щось зробити, щоб зупинити цю війну. Бо люди їх чують. Чого вони бояться? З ними нічого не зроблять.

Loading...


Нагадаємо, нещодавно Олександр Зінченко звернувся до російських футболістів у своєму Instagram.

Читайте також: Ти що, єб*****й?© Талант Шахтаря відповів на нісенітниці про царя-миротворця окупантів

Читайте також