Перша ліга шокує. Запорізький Металург не може поїхати до Львова на матч із Рухом

10:15, 09 серпня 2020
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Днями ПФЛ прийняла рішення про перенесення матчу 22 туру Першої Ліги між Рухом та Металургом на 10 серпня.

Скріншот з сайту ПФЛ

Ця ухвала надійшла до запорізького клубу 7 серпня, просто перед виїзним матчем із Миколаєвом, що унеможливило підготовку повноцінного виїзду команди до Львова.

Металург на своїх сторінках у соцмережах заявив:

У листі, направленому ПФЛ та ФК Рух, повідомляється таке:
Рішення ПФЛ про дату перенесеного матчу 22 туру з львівським Рухом надійшло у клуб безпосередньо в день гри з МФК Миколаїв 7.08.2020 о 15:30 і було прийнято без згоди обох клубів. Дев’ять годин, проведених в автобусі після гри по дорозі до Запоріжжя, не просто унеможливлюють процес відновлення й підготовки до матчу з ФК Рух. Клуб фізично не встигає забезпечити квитками до Львова футболістів та адміністрацію Металурга, а також забронювати готель поруч зі стадіоном. Тому МФК Металург повідомляє, що не має можливості провести гру 10.08.2020 з ФК Рух.

Зауважимо, що дорога до Львова із Запоріжжя забирає понад 20 годин, через що футболісти Металурга не матимуть можливості нормально підготуватися до вирішальної з турнірної точки зору гри проти ФК Чорноморець 13.08.2020. За останні двадцять календарних днів наша команда провела у чемпіонаті сім матчів з роз’їздами. Якщо Металург не підніметься вище 15 місця, то футболістам доведеться грати ще два матчі плей-офф з інтервалом у чотири дні

Вболівальники у коментарях підтримали рішення керівництва Металурга не виїжджати на матч. Реакція на цю заяву в ПФЛ вже оприлюдена – матч не відбудеться, а документи передають в КДК.

Нагадаємо, нещодавно пройшло засідання Ради Ліг, де представники Першої та Другої ліг висловили недовіру до Сергія Макарова на посаді президента ПФЛ. Причина – незадоволення клубів роботою фахівця. Усі перипетії боротьби за вихід до УПЛ дивіться в останньому відео про Першу лігу від Олександра Новака.

Читайте також: Ліга Чемпіонів. Фантастичний Левандовський і перемога Баварії, парад VAR та успіх Мессі і Туринські серця? Легенда Ювентуса став новим головним тренером команди

Читайте також