Перший трофей Луніна за Реал. Мадридці беруть Суперкубок Іспанії. ВІДЕО

22:35, 16 січня 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Українець провів черговий матч за спиною Куртуа, який знову показав, чому його вважають ТОПом.

Після непростого півфінального поєдинку з Барселоною на Реал чекав непоступливий Атлетик із Більбао.

Loading...


Команда Карло Анчелотті увімкнула свою домінацію з перших хвилин матчу. Мадридці тримали гру під контролем, хоч і не створювали багато небезпечних моментів біля воріт Сімона. Непогано пробивав Бензема. Двічі загрожував воротам суперника Каземіро. Упродовж однієї хвилини бразилець спочатку пробивав з-за меж штрафного майданчика у ближній кут, а потім після подачі з кутового ударом головою направив м'яч під поперечку воріт Сімона. Голкіпер Атлетика врятував свою команду в обох випадках.

Свою перевагу в гол Реалу все ж вдалося конвертувати. Лука Модрич після скидання від Родріго поцілив у ближній верхній кут воріт номінальних гостей – 1:0!

Loading...


Міг до перерви за Атлетик відповісти Ойан Сансет, але після його індивідуальних дій і удару м'яч полетів над поперечкою.

Другий тайм розпочався з одинадцятиметрового у ворота команди з Більбао. Гравець басків Єрай Альварес рукою відбив м'яч після удару Каріма Бензема. Арбітр після перегляду ВАР не знайшов виправдань діям захисника – пенальті. Сам же Бензема і виконав удар з точки – 2:0!

Loading...


Лише за комфортної для команди Анчелотті переваги Атлетик перехопив ініціативу. Баски спробували здійснити камбек, але до 86 хвилини нічого створити номінальним гостям не вдавалося. А потім стався ще один епізод для відеоперегляду. Рука Мілітао завадила м'ячу залетіти в сітку воріт мадридців після удару Рауля Гарсії: пенальті і червона картка бразильському оборонцю. Рауль Гарсія взяв приклад з Бензема і сам виконав одинадцятиметровий. Пробив 35-річний півзахисник по центру – Куртуа ногою відбив цей удар!

Реал здобуває Суперкубок Іспанії, а це значить, що Андрій Лунін виграє свій перший трофей у мадридському клубі.

Читайте також: Вкрадене щастя. Ярмоленко забив за Вест Гем, але партнер усе зіпсував. ВІДЕО

Читайте також