Підсилення для Баварії. Чемпіон Німеччини погодив аж три трансфери!

20:26, 30 червня 2020
ТРАНСФЕРИ

Мюнхенці вже роблять перші підписи.

Як повідомляє офіційний сайт Баварії, німецький клуб підписав голкіпера Шальке Александра Нюбеля. 23-річний воротар приєднався до Чемпіона Німеччини на правах вільного агента, його контракт з гельзенкірхенцями закінчився 30-го червня. Угода розрахована на 5 років.

Слідом за Нюбелем до Мюнхена прилетів центральний захисник ПСЖ Тангу Куассі, контракт якого з парижанами закінчився цього місяця. 18-річний француз спочатку має пройти медичне обстеження, після чого підпише контракт з Баварією, вказує Diario AS.

І найголовніше, як інформує журналіст Bild Крістіан Фолк, Баварія нарешті остаточно погодила з Манчестер Сіті трансфер Лероя Сане, з яким виникли великі труднощі (сторони не могли домовитися про суму переходу). Очікується, що контракт буде підписаний на 5 років. Такий трансфер обійдеться Баварії у близько 50 млн євро.

Читайте також: Цікавий вибір від Гвардіоли! Манчестер Сіті націлився на антирекордсмена та хулігана та Німці не зрозуміли. Манчестер готовий заплатити за зірку Боруссії смішні гроші

Читайте також