Півроку страждань. Жахлива серія Карпат продовжується

16:04, 14 березня 2020
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Львів та Карпати другий раз за тиждень зіграли в УПЛ. Але цього разу, вже у поєдинку другої шістки. Матч відбувся без вболівальників.

У першому таймі львівського дербі невелика ігрова перевага була за гостями. Але перший доволі небезпечний момент створили гравці Львова. З близької відстані непогано пробивав Ренан, але м’яч пройшов поруч зі стійкою.

Карпати відповіли хорошим ударом Бойчука метрів з 20-ти. М’яч влучив у ліву від голкіпера стійку. Але на 27-й хвилині Зелено-білі все ж повели у рахунку. Танчик видав класну розрізну передачу у штрафний майданчик на Мартінса, люксембуржець сильно прострілив у воротарський, Сарнавський м’яч зачепив, а Братков не зміг зреагувати на рикошет і переправив м’яч у власні ворота — 0:1. Варто додати, що якби Братков не пробив по власних воротах, то це зробив би Бойчук, який був поруч із захисником Львова.

Другий тайм розпочався із гола Львова. Ренан прострілював з лівого флангу, Гіоргадзе намагався завадити прострілу, але невдало підставив ногу. М’яч полетів прямісінько на голову Яковеллі, який в дотик перекинув Кудрика — 1:1.

Карпати відповіли хорошою контратакою. Бойчук протягнув м’яч від центру поля, віддав на Пасіча, який хитнув захисника і пробив у лівий від Сарнавського кут — трішки не вистачило влучності.

У Львова непогано пробивав з лівого флангу Нич — прямо в руки голкіперу Карпат.

Карпати могли вирвати перемогу на 85-й хвилині, але примудрилися ще й привезти одинадцятиметровий у свої ворота. Спочатку, Сабіно сфолив у власному штрафному майданчику, суддя призначив пенальті, який не реалізував Назарина (черговий порятунок Сарнавського!). А вже за декілька секунд Львів вибіг у контратаку, Пасічу довелося сфолити у власному штрафному майданчику. Рефері вказав на одинадцятиметрову позначку та ще й показав другу жовту картку Пасічу. Але реалізувати пенальті Татаркову завадив Кудрик, який парирував удар.

Знову, у львівському дербі немає переможця. І знову Карпати лише мріють про те, щоб вилізти із дна турнірної таблиці.

Востаннє, Леви перемагали у всіх турнірах рівно півроку тому, у домашньому матчі з Ворсклою. Прикру серію без перемог перервати не вдалося і у матчі зі Львовом.

Читайте також: Це дісталося і до нас! УПЛ теж можуть призупинити. Ексклюзивні деталі.

Читайте також