Побачити Париж і поїхати в Одесу. Чорноморець знайшов підсилення у Франції

18:34, 19 січня 2018

Француз для Чорноморця. Півзахисник Ренна Антоні Рібелен може поміняти Францію на Україну. Правда, поки мова йде про оренду хавбека. Про це повідомляє авторитетне французьке видання L’Equipe.

21-річний футболіст є вихованцем Монпельє. Проте Рібелен зіграв лише 9 матчів за цю команду у всіх турнірах. Справи у Ренні пішли ще гірше. Влітку 2016 року Антоні приєднався до червоно-чорної команди, але так і не зміг дебютувати в основному складі.

Футболіст маринувався у дублі Ренна, який виступає у четвертому дивізіоні. А першу половину цього сезону гравець провів в оренді за ФК Париж. Рібелен зіграв 13 матчів і забив 3 м’ячі у третій  за рівнем лізі чемпіонату Франції.

Один з цих голів можна побачити на відео з 2:24 хв.

Антоні 5 разів одягав футболку збірної Франції. Правда, лише юнацьких і виключно у товариських матчах.

Контракт з Ренном розрахований до 2019 року. Сайт transfermarkt.de оцінює Рібелена в 250 тисяч євро.

У футболіста доволі брутальний імідж. Антоні носить бороду і має чимало татуювань на тілі. Вболівальницям такий трансфер точно сподобається. Що ж до гри: це атакувальний захисник, який може зіграти як в центрі (пріоритетна позиція), так і на крилах атаки.

Чорноморець після 19 турів УПЛ займає 10 місце у турнірній таблиці. Нижче тільки Карпати та Сталь.

17 січня моряки відправилися на збір у Туреччину. Костянтин Фролов взяв 27 футболістів. Серед них – шість потенційних новачків. Під час підготовки до другої частини сезону Чорноморець зіграє 12 спарингів.

Читайте також