Поб'є рекорд Довбика!? Жирона підписує кривдника українців

14:51, 19 червня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

В його активі кілька матчів за ТОПзбірну світу.

Іспанська Жирона дуже близька до підписання форварда Браги і віцечемпіона Європи U-21 Абеля Руїса, повідомляє L'esportiu de Catalunya. Джерело підтверджує інформацію видання Marca про перемовини щодо нападника між каталонцями та португальським клубом, додаючи, що угода практично закрита і коштуватиме бронзовим призерам Ла Ліги приблизно 8.5 мільйони євро. Крім цього, Жирона може віддати Бразі одного зі своїх футболістів.


Трансфер за таку суму стане рекордним в історії команди-сенсації минулого сезону, перевершивши підписання Артема Довбика, який минулого літа перебрався до Іспанії з Дніпра-1 за 7.75 мільйони євро.

Абель Руїс є вихованцем Барселони, звідки в липні 2020 року Брага придбала його за 8 млн євро, підписавши 5-річний контракт, що завершується наступного літа. Форвард має велике бажання повернутися на батьківщину і не продовжуватиме угоду з португальцями.

Українським уболівальникам Руїс відомий за матчами проти молодіжної збірної України (U-21) на Євро-2023, де Абель забив два м'ячі і віддав один асист, допомігши Іспанії розгромити команду Ротаня 5:1 у 1/2 турніру і вийти в фінал.

Водночас 24-річний нападник має в активі два поєдинки за збірну Іспанії.

Читайте також: Зіграють з титулованим клубом! Відомий суперник Динамо у кваліфікації до ЛЧ

Читайте також