Побиття у Франції. Ліон показав слабкі місця Динамо. ВІДЕО

00:07, 13 липня 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Слідом за найближчим резервом свою силу у поєдинку з Ліоном побачили гравці основи київського Динамо.

Loading...

Французи повністю переважали підопічних Мірчі Луческу в першому тайму зустрічі. Мав забивати на 16 хвилині Екамбі, якого Ляказетт вивів віч-на-віч із Бущаном. Голкіпер збірної України свою дуель у гравця Ліона виграв, перевівши м'яч на кутовий.

Велика кількість браку і поганий перехід із оборони в атаку динамівців явно не задовольняли тренера киян, який постійно намагався докричатися до Сидорчука чи когось іншого з гравців української команди.

Після перерви французи дуже швидко вийшли вперед!

На 53 хвилині Мендес після подачі з кутового пробив по воротах Бущана, голкіпер киян відбив м'яч перед собою, чим скористався Лукеба. Центральний захисник Ліона з близької відстані переправив м'яч у сітку воріт Динамо – 0:1!


Лише після пропущеного м'яча киянам вдалося створити момент біля воріт французького клубу. Дубінчак із флангу подав у штрафний майданчик Ліона, м'яч дійшов аж на дальню стійку до Караваєва, який намагався своїм ударом поцілити у верхній кут воріт – промах.

Ліон не зупинився і ще раз вказав Луческу на слабке місце його команди. Сидорчук, мабуть, не повірив, що 18-річний Філіпп Буйє зможе здалеку пробити без шансів для Нещерета, тому і не чинив жодного опору удару суперника – 0:2.


Добив інертних українців ще один талант Ліона. Французи ще раз розірвали центр поля киян, вивели Секу Лега віч-на-віч із Нещеретом і нападник легко переграв голкіпера Динамо – 0:3!


Динамо поступається, а Мірчі Луческу доведеться ще раз пошукати варіанти вирішення проблем киян.

Читайте також: 100 мільйонів за це?! Новачок Ліверпуля шокував усіх промахом та "вміннями". ВІДЕО

Читайте також