Побиття на власному полі. Тенеріфе знищив команду Романа Зозулі

13:51, 15 вересня 2019

Альбасете після потужного минулого сезону трохи забуксував на старті нового чемпіонату. Після перших чотирьох матчів на рахунку команди Романа Зозулі 2 перемоги і 2 поразки. Домашній матч проти Тенеріфе мав би змістити цей баланс на користь успішних результатів.

Роман Зозуля традиційно вийшов у стартовому складі. Але не встиг ще прозвучати стартовий свисток матчу, як Тенеріфе забив. Перша атака гостей завершилась голом. Простріл із правого флангу і класна гра на випередження Бермехо – 1:0 вже на 27-й секунді гри. На цьому проблеми Альбасете не завершились. Ще за 10 хвилин Тенеріфе забив вдруге. Під час розіграшу кутового господарі просто забули про Мазаня на лінії штрафного майданчика. М’яч миттєво доставили до нього і захисник Тенеріфе в дотик пробив у ближній кут – 2:0.

Після такого гравці Альбасете ще довго не могли прийти в себе, але гольовий момент створили. Роман Зозуля протиснув суперника і віддав під удар на Олабе. Спробу півзахисника перервали, а вже наступ другим темпом дальнім ударом завершував Капецці. Постріл з дальньої відстані ефектно відбив голкіпер Тенеріфе. Міг Альбасете пропустити і значно більше. Двічі гості марнували розкішні контратаки: спочатку 3 в 2, а потім 3 в 1.

У другому таймі Альбасете і надалі більше контролював м’яч, однак довго не вдавалось створити гольовий момент. Першим воротам Тенеріфе загрожував Манай, який вийшов на заміну. Албанець виграв повітря після флангової подачі і пробив головою, але просто у руки голкіперу. Гості грали на контратаках і під час однієї з таких лише реакція Надаля врятувала Альбасете від третього голу.

Величезні проблеми команди Романа Зозулі в захисті знову нагадали про себе в середині тайму. Спочатку Капецці вирішив не вступами у відбір поблизу свого штрафного майданчика, а далі захсиники Альбасете просто спостерігали, як гості розкатували м’яч. Завершальний удар на рахунку Мьєреса – 3:0. Альбасете зробив спроби матч врятувати від погрому, але удар зі штрафного Сусаети був неточним. Активність Романа Зозулі вилилась у жовту картку для українця.

Довершив знущання над Альбаасете Гомес. Нападник Тенеріфе спершу на фланзі пошив у дурні Аройо, а далі просто покотив м’яч у дальній кут – 4:0. У компенсований час Роман Зозуля опинився на газоні у штрафному майданчику Тенеріфе, але арбітр фолу не побачив. В підсумку 4:0 і Альбасете зазнає своєї найбільшої поразки у цьому сезоні і залишається в середині турнірної таблиці.

Читайте також