Поїде додому. Петраков назвав гравця, який покине розташування збірної України через травму

20:41, 10 травня 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Головний тренер збірної України Олександр Петраков на пресконференції перед поєдинком із менхенгладбаською Боруссією відповів на запитання журналістів. 

Наставник синьо-жовтих розповів, кого з легіонерів викликатиме до національної команди, а кого ні, а також назвав, хто через травми поїде додому.


– Запитання по ротації, скільки буде замін у матчі з Боруссією Менхенгладбах? Та чи будуть викликані гравці з чемпіонату Угорщини: Петряк, Макаренко, Шабанов? 

 – Ні, ці футболісти викликані не будуть. Одразу говорю. Ніякої інтриги немає. По ротації, завтра усі гратимуть. Ніяких обмежень по замінах немає. У нас є 17 польових гравців зараз. У нас ще не може грати, з тих, хто є, Віктор Циганков. Він відновлюється. Олексій Гуцуляк не зможе зіграти. Він поїде додому, одразу говорю. У нього травма, він десь на два тижні випав. Віктор Корнієнко теж був викликаний до збірної, але він не приїхав, бо теж отримав травму. І Сергій Кривцов уже не грає пів року він тільки почав відновлення. 12-го числа я викличу останніх легіонерів. Лунін? Давайте, хай буде інтрига.

Читайте також: Ніяких груп, більше учасників та матчів. УЄФА затвердила новий формат ЛЧ

Читайте також