Показав рівень. Ярмоленко вийшов у основі проти Челсі і не підвів. ОЦІНКА та ВІДЕО

18:11, 24 квітня 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Андрій Ярмоленко вперше у сезоні вийшов в основному складі Вест Гема у матчі АПЛ. Команда українця завітала в гості до Челсі.

Підопічні Моєса грамотно зіграли від оборони, закцентувавши увагу на захисті власних воріт і контратаках. Саме контрвипад міг подарувати гостям успіх на 56 хвилині. Ярмоленко увірвався у штрафний майданчик Челсі і віддав передачу під удар Соучеку. Чех з убивчої позиції пробив незграбно – захисник господарів заблокував спробу легіонера Вест Гема.


Втримати заслужену нічию гостям не вдалося. На 86 хвилині Доусон потягнув за руку у власному штрафному майданчику Лукаку – пенальті і вилучення для захисника Вест Гема. Фабіанський удар Жоржиньйо з одинадцятиметрової позначки потягнув, але за три хвилини польський голкіпер вже був безсилий. Пулішич після прострілу з флангу переправив м'яч точно у дальній кут – 1:0.


Ексвінгер Динамо залишив поле на 73 хвилині, але за підсумком гри став найкращим гравцем з атакувального тріо молотобойців (Бенрахма-Форнальс-Ярмоленко). Оцінка півзахисника збірної України:

Дані порталу Whoscored

Читайте також: Хотів узяти зброю до рук. Голкіпер збірної України рвався до тероборони

Читайте також