Помирився із Роналду? Ювентус передумав позбуватися своєї зірки

11:07, 16 жовтня 2019

Ювентус продовжує вирішувати кадрові питання від перенасичення складу. Влітку туринці були близькі до продажу одного із головних талантів клубу, якого заманювали до АПЛ.

Пауло Дібала може залишитися в Ювентусі. Аргентинець упродовж минулого сезону неодноразово відкрито заявляв про невдоволення кількістю ігрового часу та роллю, яку йому відводять у команді. Дібала відверто натякав, що через прихід до Ювентуса Кріштіану Роналду йому немає місця у складі. Нападник влітку був близький до переходу в МЮ чи Тоттенгем. Але із першими аргентинець не домовився щодо зарплатні, а у другому випадку в останній момент Юве відмовився продавати гравця.

З приходом Мауріціо Саррі Дібала почав грати значно частіше. Аргентинець зіграв у 5 із 7 стартових турів Серії А, забив 1 м’яч та віддав 2 асисти. Також варто відзначити, що головний тренер Ювентуса перелаштував схему гри команди на 4-3-1-2 і тепер Роналду та Дібала можуть одночасно перебувати на полі. Туринці зробили ще один крок на покращення стосунків із футболістом та пропонують Пауло Дібалі новий контракт до 2024-го року.

 

Читайте також