Поперечки, голи і вилучення Сидорчука. Динамо результативно завершило турецькі збори. ВІДЕО

17:55, 26 лютого 2023
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Київське Динамо завершило турецькі збори спарингом з чемпіоном Латвії Валмієрою. На заключний матч на стадіоні Мардан Луческу виставив такий склад з Моргуном у воротах:

Loading...

Перший тайм протистояння пройшов без голів, але з кількома небезпечними моментами. Кияни мали певну територіальну перевагу, намагалися розрізати захист Валмієри вертикальними пасами і одного разу спроба Сироти навіть вивела Ваната сам на сам. Однак, у цьому моменті форвард пробив просто у голкіпера. Буяльському перед перервою банально не пощастило – його черпачок за комір воротареві прийняла на себе поперечка. Валмієра мала як момент з гри, завдяки подарунку у вигляді обрізки Сидорчука, так і небезпечний штрафний, після якого м'яч облизав стійку – 0:0 у першому таймі.

Голи прийшли після перерви. І першими забили кияни після чудового паса Кабаєва на Дубінчака, прострілу оборонця і удару Буяльського у протихід голкіперу. Сталося це на 54-тій хвилині.


А на 57-ій Динамо вже виймало м'яч зі свої[ воріт. Суперник пройшов практично крізь Дубінчака і віддав на Гує, який легенько покотив м'яч у ворота Моргуна – 1:1. Гра пішла на зустрічних курсах, забити могли обидві команди, але голів до фінального свистка більше не було. Було лише вилучення Сидорчука на 65-тій хвилині, позицію якого на полі зайняв Андрієвський.

Наступний поєдинок для Динамо вже буде офіційним. 4 березня у Києві команда Луческу гратиме з Інгульцем у рамках 16 туру УПЛ. 

Читайте також: Циганков знову сяє! Українець відзначився асистом у матчі з двома автоголами. ВІДЕО

Читайте також