Потужний другий тайм з голами-красенями Кабаєва і Ваната дарує Динамо перемогу у спарингу. ВІДЕО

17:54, 23 лютого 2023
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

На зборах у Туреччині київське Динамо зустрічалося з володарем Кубка Латвії Аудою. Латвійський клуб пішов на зустріч динамівцям і на прохання киян не заявив на гру російського форварда команди Станіслава Крапухіна. Луческу ж виставив на поєдинок такий склад:

Loading...

Динамо спробувало взяти гру під свій контроль, але гостроти створені моменти не несли. Жоден з ударів киян до перерви не влучив у площину воріт. Номінальні гості мали пару нагод після стандартів, але теж били повз. За тайм з яскравого згадати можна хіба фінт Нещерета біля своїх воріт. Неприємним став фол на Дубінчаку і вилучення Бергвіста у латвійців на 40 хвилині за небезпечну гру. Товариські і дуже сумні 0:0 після першого тайму.

Все змінилося після перерви, на який команди знову вийшли у повних складах. Кабаєву вистачило 9 хвилин на полі, щоб забити за Динамо дуже красивий м'яч після швидкої комбінації киян на половині поля суперника.


За дві хвилини ще дрібніша перепасовка киян знову завершилася взяттям воріт. Цього разу на вістрі залишили Караваєва – 2:0.

Буквально миттєво третій могли забивати або Волошин, або Гармаш, але обом не пощастило пробити захист і голкіпера Ауди. Зате диво-гол вдався Ванату. Нападник скористався пасом Гармаша після вдалого відбирання, обіграв одразу двох оборонців і розстріляв Ондоа – 3:0.

Заключний спаринг на зборах Дианмо проведе 26 лютого з чемпіоном Латвії Вальмієрою. 

Читайте також: Все досить серйозно. Українець не гратиме в АПЛ до квітня

Читайте також