Повноцінний трансфер. Відомий європейський клуб підписав гравця збірної України

11:20, 18 березня 2021
ТРАНСФЕРИ

Неочікувано…

Едуард Соболь, який влітку 2020-го року відправився у ще одну оренду до Брюгге на один сезон, продовжить свої виступи у бельгійській команді. Чемпіон Бельгії викупив захисника збірної України у Шахтаря.

Хоч про повноцінний трансфер не було повідомлено на офіційному сайті клубу, однак Брюгге опублікував документ, у якому надано інформацію для потенційних інвесторів, де, зокрема, інформується про будь-які ризики. Також у ньому містяться дані про умови контрактів гравців першої команди Брюгге. І в документі вказано, що контракт Едуарда Соболя з бельгійським клубом діятиме ще три роки. А це означає, що Брюгге скористався опцією викупу українця, яка була прописана у орендій угоді з Шахтарем.

Скрін Брюгге

Цю ж інформацію підтверджує і статистичний портал Transfermarkt, у якому вказується, що сума трансферу склала 3,5 млн євро.

Поточного сезону Соболь відіграв за бельгійський клуб 28 матчів, у яких відзначився одним голом та п’ятьма асистами.

Нагадаємо, що Едуард Соболь потрапив до розширеного списку гравців збірної України, які готуватимуться до перших матчів відбору до Чемпіонату світу 2022-го року.

Читайте також: Втрата перед Ромою. Гравець Шахтаря підхопив коронавірус та Баварія не залишає шансів на диво. Мюнхенці на класі переграють Лаціо у Лізі чемпіонів. ВІДЕО

Читайте також