Пожалівся на фанів і готовий піти. Чемпіон Світу залишить АПЛ?

12:52, 17 січня 2020
ТРАНСФЕРИ

Чемпіон Світу може залишити АПЛ. Захисник Арсенала Шкодран Мустафі заявив про важкий психологічний стан і натякнув на готовність поїхати з лондонського клубу.

Під час спілкування на клубному веб-сайті Арсенала Мустафі розповів про ситуацію із тиском з боку вболівальників, результативні помилки і своє майбутнє.

Навіть у матчах, в яких я не грав, часто залишаюся винним. Я читаю коментарі вболівальників і деколи буваю не згоден із ними, але не можу відповісти, адже маю залишатися професіоналом. 

Та після цього виходиш на поле – і всі думки з тобою. Це створює додатковий тиск під час відповідальних моментів, оскільки кожна помилка розглядається під мікроскопом. В таких ситуаціях ти починаєш нервувати, адже хочеш зіграти ідеально, аби уникнути критики. Я дуже самокритичний і це впливає на мене. Бо коли вболівальники на твоєму боці, грати набагато легше.

Шкодран Мустафі не грав в останніх трьох матчах Арсенала після того, як припустився результативної помилки в зустрічі з Челсі. Також ЗМІ повідомляють, що Мікель Артета не перешкоджатиме бажанню футболіста піти з команди. Головний тренер Арсенала не розраховує на німця в ролі основного гравця навіть попри важку травму Калума Чамберса. Агент Мустафі вже розпочав пошуки нового клубу для свого клієнта.

 

Читайте також