Президент сказав, що я зіграв, як лайно© Інтерв'ю Коноплянки після дербі в Польщі

10:28, 03 травня 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Кумедна розмова між президентом і гравцем.

Євген Коноплянка, який виступає за польську Краковію, в інтерв'ю пресслужбі польського клубу  поділився думками про поєдинок із краківською Віслою (матч завершився з рахунком 0:0). Зокрема, він розповів кумедну ситуацію, коли після матчу до роздягальні команди зайшов президент клубу і пожартував, що українець зіграв, як лайно:

Перед матчем партнери мені розповідали, що у цьому протистоянні б'ються, а не грають. Атмосфера? Чудова. Але, на жаль, мені двічі не вдалося відзначитись. Я за всю свою кар'єру часто брав участь у подібних зустрічах. Севілья проти Бетіса або Дніпро проти Металіста, це команди не з одного міста, але ми теж билися за результат. 

Photo MKS Cracovia SSA

Щойно до роздягальні зайшов президент і жартівливо сказав, що я зіграв, як лайно. Це було весело. "Чому ти не забив, ти ж Євген Коноплянка? Я був певен перед матчем, що ти заб'єш". Але я пояснив, чому так сталося. Іноді так буває, це як у казино. Ти ставиш на чорне, а тут червоне. Гра з Ракувом наступного тижня? Із президентом про це теж розмовляли. Він добрий мотиватор. Це стало для мене несподіванкою. Щоправда, не розповім, що він достеменно сказав. Тепер є тиждень, щоби відпочити.


Читайте також: Врятував від ганьби, але не найкращий? Малиновський отримав дивну оцінку за матч

Читайте також