Президента не переконати. Історична дискваліфікація команди Ліги Європи?

12:30, 11 березня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Президент футбольного клубу відмовляється відпускати гравців на матч Ліги Європи. Таке рішення керівництва може призвести до дискваліфікації клубу.

Керівник іспанського Хетафе Анхель Торрес заборонив команді їхати на матч проти Інтера. Відмову виїжджати на матч Ліги Європи президент пояснив тим, що італійський Мілан небезпечний через епідемію коронавірусу, пише ElTransistor.

Якщо ситуація не зміниться, Хетафе не полетить до Італії. Ми попросили УЄФА знайти альтернативу. Ми не хочемо їхати в епіцентр коронавірусу – в цьому немає потреби. Щоб уникнути дискваліфікації, ми попросили у Федерації сприяння. Але якщо все так і складеться, нехай… Я не збираюся ризикувати здоров’ям гравців. Ми дуже схвильовані перед цією грою. Мені сказали попросити дозволу у Міністерства транспорту, але я не збираюся цього робити.  Представники Інтера, з якими ми спілкувалися, погодилися, що їхати туди неприйнятно. Нехай гру перенесуть з Мілана, або запланують на інший день. Це було б розумніше

Нагадаємо, через загрозу поширення епідемії коронавірусу уряд Іспанії заборонив рейси в Італію з 11 до 25 березня. З тієї ж причини уряд Італії скасував усі масові заходи в країні. Офіційно призупинені змагання чемпіонату Серія А. Футбольні матчі у найвищій італійській лізі призупинені до 3 квітня.

Через заборону італійського клубу відпускати футболіста на матчі збірної постраждав і Андрій Шевченко. Тренер збірної України залишився без провідного гравця.

Читайте також: Чи можуть перенести Євро? УЄФА прийняла важливе рішення

Читайте також