Проблеми на Лігу націй. Два провідні гравці збірної України пропустять матч із Шотландією

11:08, 07 серпня 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Олександр Петраков розповів про проблеми, які очікують національну команду під час вересневих матчів Ліги націй.

Головний тренер синьо-жовтих в інтерв'ю УАФ наголосив, що перший матч із Шотландією буде дуже важкий. Мало того, що гратимуть на виїзді, так ще й наша збірна не зможе розраховувати на Іллю Забарного та Олександра Зінченка, в яких перебір жовтих карток.

Фото УАФ

У турнірах на рівні національних команд немає прохідних ігор. Це – Ліга націй УЄФА, тут одна осічка може дорого коштувати. Це в клубній роботі можна десь програти, а потім надолужити. А тут програв – і фактично тебе вже немає як претендента на перемогу у групі. Турнірна дистанція коротка, і всі поєдинки вирішальні. Не забуваймо, що Шотландія перед своїми вболівальниками прагнутиме взяти реванш за поразку в плей-оф. У нас же у Глазго через перебір жовтих карток не гратимуть два провідні виконавці – Забарний та Зінченко.

Чи турбують довгі перельоти? Звичайно, важкий переліт буде із Глазго до Єревана: шість із половиною годин льоту плюс різниця в часі — три години вперед… Відповідно, значно менше часу залишається на відновлення після першої гри, із Шотландією. Буде складно. Не маю жодних секретів – обов’язково матиме місце серйозна ротація.

Нагадаємо, 21-го вересня збірна України зіграє з Шотландією, 24-го з Вірменією і 27-го знову з шотландцями.

Читайте також: Без гарячої води! Баварія вмикає режим повної економії через війну росіян в Україні

Читайте також