Продати Бейла. Місія нездійсненна

14:38, 22 квітня 2019

Зінедін Зідан чітко дає зрозуміти, що Гарет Бейл – зайва ланка у його новому Реалі. На Сантьяго Бернабеу валлійцеві теж не раді, що було всіляко продемонстровано в останньому домашньому матчі мадридців з Атлетиком (3:0).

Бейл вийшов на заміну на 70-тій хвилині і підіграв Бензема, коли француз забивав третій м’яч, віддавши гольову передачу. Роналду він замінити не зміг, а в купі з провальним сезоном для мадридського гранда в цілому, Бейл став зручним цапом відбувайлом навіть для власних фанів.

Але Реал зіткнувся з серйозною проблемою. Контракт Бейла у Мадриді розрахований до 30 червня 2022 року, а пропозицій по найдорожчому свого часу гравцеві зараз рівно НУЛЬ. Відсутність спортивного зиску тепер потягла за собою і відсутність економічного. За повідомленням Marca, ніхто не готовий платити як за самого Бейла власне Реалу (свого часу мадридці витратили на нього 101 мільйон євро), так і його захмарну зарплату (17 мільйонів євро на рік). Цього сезону за Реал валлієць зіграв 40 матчів, у яких забив 14 м’ячів і віддав 6 асистів.

Зараз існує дуже багато альтернатив за значно нижчою вартістю і значно більшою продуктивністю. Взяти хоча б представників клубів-півфіналістів нинішьої Ліги Чемпіонів. Тому однією з реальних опцій, які може використати Реал, є оренда з майбутнім правом викупу (мадридці вже робили так з Хамесом Родрігесом).

У Зідана вже є певний список гравців, котрих він готовий запросити до команди цього літа.

А ось тут іспанці порахували, скільки Реалу коштує Гарет Бейл.

Читайте також