Продають, щоби не платити? Барселона готова задешево віддати зірку, щоб зекономити

14:23, 30 квітня 2021
ТРАНСФЕРИ

Каталонці ще знизили ціну на зірку

Як повідомляє The Sun, Евертон влітку збирається підписати зіркового гравця Барселони Філіппе Коутіньйо. Більш того, у трансфері 28-річного бразильця зацікавлений сам каталонський клуб, який відчайдушно намагається зекономити і заробити хоч якісь гроші на продажі футболіста. Бо якщо Коутіньйо проведе ще 7 матчів за Барселону, то блаугранас будуть зобов’язані заплатити Ліверпулю 5 млн євро бонусів.

Тому, хоч Куман і розраховує на півзахисника, каталонці вирішили більше не використовувати його в офіційних матчах активно. Контракт Коутіньйо з іспанським клубом розрахований до 2023-го року. Але Барса вже збирається продавати гравця, щоби зекономити ще й на його зарплатні. Якщо раніше каталонці просили за футболіста 100 млн євро, потім 50, то зараз уже знизили ціну до 40 млн євро. І така сума є підйомною для Евертона.

Нагадаємо, що Барселона придбала Коутіньйо з Ліверпуля за 145 млн євро. Проте гравець не зміг закріпитися в каталонському клубі, потім на нього чекала річна оренда у Баварію, після якої він повернувся до Іспанії.

Нинішнього сезону бразильський півзахисник провів лише 14 матчів, у яких відзначився 3 голами та 2 асистами. Через травму меніска, яку гравець отримав ще в січні, він більше на поле не виходив.

Читайте також: Він нас випробовував© Шевченко розповів про жорсткі методи роботи Лобановського

Читайте також