Прогноз на матч Лестер – МЮ. Манкуніанці залишилися без ключових захисників

12:56, 14 жовтня 2021
ПРОГНОЗИ

Центральним матчем АПЛ цього вікенду стане гра Лестера, офіційним беттінг партнером якого є Parimatch, з Манчестер Юнайтед (16.10).

Лиси непогано почали сезон, вигравши Суперкубок Англії у Манчестер Сіті, але в останніх чотирьох матчах чемпіонату команда не перемагала (2 нічиї та 2 поразки) і опустилася на 13 місце в таблиці (8 очок). У Манчестер Юнайтед справи йдуть теж не краще. В АПЛ червоні дияволи не виграли у двох попередніх турах (нічия і поразка). Але при цьому команда з 14 очками ділить з Манчестер Сіті третє місце, поступаючись лише за різницею м’ячів.

Зараз аналітики Parimatch дають 46% на перемогу червоних дияволів, 27% на нічию і 27% на перемогу Лестера. Тут варто відзначити, що минулого сезону Манчестер Юнайтед жодного разу не обігравав Лестер. Була нічия в чемпіонаті на виїзді, після чого манкуніанці поступилися в Кубку і в домашньому матчі АПЛ.

Останнім часом команди обов’язково забивають один одному. Цілком можна розраховувати, що і ця зустріч буде результативною. Лестер, наприклад, у двох попередніх турах АПЛ забивав по два м’ячі. Під час паузи, пов’язаної з матчами збірних, команда отримала можливість перепочити і налаштуватися на чемпіонат. Скоро ми дізнаємося, чи пішла перерва на користь лисам і чи зможуть вони поліпшити своє становище у турнірній таблиці.

Манчестер Юнайтед, тим часом, позбувся основного захисника Рафаеля Варана, той отримав травму у фіналі Ліги націй Іспанія – Франція. До того ж, раніше отримав ушкодження і Гаррі Магуайр. Так що червоні дияволи залишилися без своєї ключової пари центральних захисників. Лестеру такий розклад тільки на руку.

Читайте також