Пропустили на першій хвилині! Арсенал встановив жахливий антирекорд АПЛ. ВІДЕО

18:09, 26 серпня 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Лондонський Арсенал у третьому турі АПЛ вдома приймав Фулгем. І господарям знадобилася лише хвилина, щоби встановити антирекорд чемпіонату Англії.

Каноніри 57-й секунді зустрічі вони пропустили! Сака віддав недбалу передачу назад, прямо на гравця Фулгема, ним виявився Андреас Перейра, і португалець, скориставшись тим, що Рамсдейл вийшов далеко (майже до лінії штрафного майданчика), завдав удару в ближній кут – голкіпер господарів, який трохи "загубив ворота" не зміг врятувати – 0:1. І це на першій хвилині матчу!


Цим самим Арсенал встановив жахливий антирекорд АПЛ. Як повідомляє відомий статистичний портал Opta, каноніри стали першою командою в історії чемпіонату Англії, яка пропустила на першій хвилині тричі за один календарний рік. До цього лондонський колектив пропускав на першій хвилині від Борнмута та Саутгемптона у 2023-му році.

Loading...

Відзначимо, що Олександр Зінченко цей поєдинок розпочинав на лаві для запасних. Українець з'явився на полі на 56-й хвилині матчу і допоміг команді камбекнути до рахунку 2:1, але втримати перемогу підопічним Артети не вдалося. На 87-й хвилині вони пропустили і ця зустріч завершилася з рахунком 2:2.

Читайте також: Анчелотті аж оскаженів! Тренера Реала розлютився на дії зірки команди. ВІДЕО

Читайте також