Пропустив 5 м'ячів. Українського голкіпера рознесли за помилки у Лізі чемпіонів. ВІДЕО

10:31, 13 липня 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Українцю дуже дісталося за поєдинок ЛЧ.

Лех у другому матчі першого кваліфікаційного раунду поступився Карабаху з рахунком 1:5 і попрощався з мрією про Лігу чемпіонів. Одним із головних антигероїв, якого польські ЗМІ просто рознесли за цей поєдинок, став голкіпер познаньського клубу Артур Рудько.

І якщо під час першого пропущеного м'яча до українця не виникає запитань (лише до захисту), то в другому голі його дії зіграли лише на руку супернику. Рудько вийшов із воріт, щоби перехопити м'яч, який прямував до гравця Карабаха, але зіграв невдало: вибив просто на ногу іншому футболістові азербайджанського клубу. І той пробив уже в порожні ворота. 


Під час третього гола Рудько не зміг зафіксувати м'яч у руках після удару зі штрафного і відбив перед собою. На добиванні першим був гравець команди-суперниці, який і зробив рахунок 3:1.

Четвертий м'яч український голкіпер пропустив поміж ніг після удару з гострого кута – 4:1. Зазначимо, що цей матч захист Леха провалив повністю, тому вішати усіх собак на Рудька не можна. 

Утім, це не зупинило представників польських ЗМІ від нищівної критики. Так, Томаш Влодарчик в ефірі на YouTube-каналі Meczyki сказав таке:

Рудько грав на аматорському рівні. Здавалося, він кидається на диван, а не на поле. Лех помилився при трансфері. Говорили про дійсно хороших воротарів, які були під рукою за пристойну ціну, наприклад, Плаха.

Читайте також: І фіналіст єврокубка теж. Ще один європейський клуб хоче захисника збірної України

Читайте також