Прощавай чемпіонство? Динамо не змогло обіграти Маріуполь

20:53, 04 травня 2018

Динамо втратило надважливі очки в матчі з Маріуполем. Кияни зіграли внічию на власному стадіоні і практично позбавили себе шансів на чемпіонство.

Олександр Бабич і його тезка Олександр Хацкевич виставили на матч такі «11 найкращих»:

Маріуполь: Гальчук, Яворський, Тищенко, Білий, Тотовицький, Биков, Демір, Піхальонок, Дедечко, Мишньов, Борячук.

Динамо: Бойко, Бурда, Піварич, Шабанов, Кенджора, Ротань, Шепелєв, Шапаренко, Гонсалес, Циганков, Бєсєдін.

Сергій Сидорчук вперше з жовтня потрапив до заявки киян, але на поле так і не вийшов. Разом з ультрас на фан-секторі за киян вболівав безробітний зараз Сергій Ребров. Але навіть така підтримка не допомогла Динамо…

Гості відкрили рахунок у матчі вже на 15-й хвилині. Андрій Борячук з лінії штрафного пробив точно у кут воріт Дениса Бойка. Красивий м’яч вийшов! 22-річний форвард виступає за Маріуполь на правах оренди, а належить Шахтарю.

Loading...

Кияни практично увесь тайм провели на половині поля Маріуполя, але відверто класних моментів біля воріт Євгена Гальчука створити не змогли. Футболісти Маріуполя організовано зіграли у захисті, не дали киянам простору і впевнено грали один в один. На перерву гості пішли з перевагою в один гол.

Хацкевич зробив висновки і провів подвійну заміну у перерві матчу. Рятувати Динамо вийшли Дьємерсі Мбокані (замість Шепелєва) і Беньямін Вербич (замість Дерліса Гонсалеса).

І вже на 49-й хвилині Мбокані мав гарну нагоду забити, але неточно пробив головою. Проте це був тільки початок. За мить Дьємерсі заробив пенальті. Потужний конголезець боровся на краю штрафного майданчика з набагато менш габаритним Олексієм Биковим і впав на газон. Арбітр Анатолій Абдула відразу вказав на 11-метрову позначку.

Саме пенальті чітко реалізував Віктор Циганков – 1:1.

Loading...

На 61-й хвилині капітан Динамо забив вдруге, вже з гри, але асистент арбітра підняв прапорець  – офсайд у Пиварича. А трибуни вже почали святкувати…

Loading...

Вербич, Бєсєдін, Мбокані, Циганков мали хороші нагоди, але то Гальчук надійно зіграв, то забракло точності.

Кияни так і не змогли забити більше – 1:1. Кінець інтриги у чемпіонаті?

Олександр Хацкевич після матчу зауважив, що команда має тримати удар. Адже результат Динамо вже не змінить…

Читайте також