Проскочив трьох і забив! Мудрик дарує збірній України перемогу над Грузією. ВІДЕО

23:47, 11 жовтня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Збірна України в третьому турі Ліги націй у Познані приймала Грузію.

Через кадрові проблеми в опорній зоні Сергій Ребров випустив зі старту півзахисника Олександрії Івана Калюжного, для якого це був дебютний матч за національну команду.

Першу нагоду в зустрічі мали саме українці, яку вони створили на 8-й хвилині. Судаков отримав передачу в штрафному майданчику Грузії і пробив у дальній кут, але м'яч пройшов повз ворота. 

Loading...


А потім у матчі стався курйозний момент. На одній частині стадіону зникло світло і поєдинок зупинився. Після невеликої паузи арбітр, погодивши з обома збірними, дозволив продовжити зустріч (через цей епізод рефері додав 9 хвилин до першого тайму).

На 35-й хвилині збірна України вийшла вперед у рахунку. Кочорашвілі послизнувся поблизу власного штрафного майданчика, Судаков його обікрав та віддав на Мудрика, вінгер Челсі проскочив трьох суперників і дальнім ударом відправив м'яч точно у кут воріт – 1:0.

Loading...


Протягом першого тайму грузини створили дуже мало моментів біля воріт збірної України – лише декілька ударів точно в руки Трубіна.

На старті другої половини зустрічі команди обмінялися небезпечними ударами. Спочатку Мікаутадзе виграв боротьбу в Таловєрова, обіграв Забарного і пробивав із меж штрафного майданчика – м'яч пройшов поруч зі стійкою. На цю нагоду своїм моментом відповів Мудрик, який стріляв з лівої у дальній кут, але Мамардашвілі перевів на кутовий.

Після цього гольових моментів команди не мали. На останніх хвилинах основного часу грузини таки зуміли відправити м'яч у ворота Трубіна, проте арбітр гол не зарахував через положення поза грою в гравця збірної Грузії.

Тож Україна перемагає 1:0 і набирає перші 3 пункти у цьогорічній Лізі націй. Наразі наша національна команда йде останньою у групі з Албанією (3 очки), Чехією (6 очок) та Грузією (6 очок).

Читайте також: Від Луніна відмовилися. Баварія обрала наступника легендарного Мануеля Ноєра

Читайте також