Причини амстердамської поразки. Тези Хацкевича

11:42, 23 серпня 2018

Динамо розпочало із поразки протистояння проти Аякса. На післяматчевій прес-конференції Олександр Хацкевич навів, на його думку, ключові тези амтердамського провалу.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

– Звичайно, неприємно пропускати вже на першій хвилині. Йде тиск збоку трибун, була припущена індивідуальна помилка у цьому епізоді.

– Що стосується заміни Гармаша, то не хотілося її робити в першому таймі, але Денис не увійшов у гру на своїй позиції, перш за все у психологічному плані, тому в перерві замінили його.

– Ми намагалися виходити в атаку через середній та короткий пас. «Аякс» атакував великими силами, й при втраті м’яча ми мали непогані шанси на вихід у контратаку.

– У нас були непогані виходи з оборони в атаку, але це траплялося лише епізодично. У другому таймі можна було побачити, що все виходить, якщо дисципліновано діяти на полі та виконувати всі вимоги тренерського штабу.

– Другий тайм сьогоднішнього матчу показав, що коли ми володіємо м’ячем, «Аякс» почувається некомфортно.

– Якщо абстрагуватися від результату, який поки 3:1 на користь «Аяксу», то, звичайно, є. У Києві ми більше уваги приділимо атаці, але при цьому не будемо забувати про оборону.

Читайте також