Прикрий результат. Динамо на останніх секундах втрачає перемогу над Рейнджерс. ВІДЕО

22:56, 06 серпня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Динамо у третьому кваліфікаційному раунді ЛЧ грало з Рейджерс.

Перший поєдинок був номінально домашнім для киян і проходив на Арені Люблін. Уже на стартових хвилинах шотландці створили небезпечний момент біля воріт Динамо і Джеймс Таверньє пробивав у площину, але Георгій Бущан впевнено забрав м'яч до рук. 


Підопічні Олександра Шовковського дуже швидко відповіли своєю нагодою. Після навісу з кутового Володимир Бражко пробив головою із декількох метрів над поперечкою.

На 18-й хвилині кияни таки зуміли відправити м'яч у сітку воріт Рейнджерс, але арбітр гол не зарахував через офсайд у Владислава Ваната.

На 21-й хвилині шотландці ледь не забили самі. Росс Маккосленд стріляв із-за меж штрафного майданчика і лише стійка врятувала Динамо!

Уже за декілька хвилин своїм ударом відповіли гравці української команди. Олександр Піхальонок обігрався у стіночку з Владиславом Ванатом і розрядив гармату з дальньої відстані – голкіпер Рейнджерс Джек Батленд з труднощами відбив на кутовий.

А ближче до кінця тайму Динамо вийшло вперед у рахунку! Олександр Караваєв обікрав гравця Рейнджерс на чужій половині поля та віддав передачу до штрафного майданчика Владиславу Ванату, той прострілив до воротарської зони, куди вбігав Андрій Ярмоленко – капітан киян у дотик вколотив м'яч у сітку воріт – 1:0.


На старті другої половини зустрічі гравці Рейнджерс ледь не зрівняли рахунок. Після подачі з лівого флангу дуже небезпечно головою Сір'є Дессерс, але Бущан у фантастичному стрибку врятував Динамо. Після цього голкіпер киян ще й дістав м'яч з-під поперечки.

Загалом у другому таймі шотландці грали небезпечніше і тиснули на ворота Динамо, але захисники киян і Бущан справлялися з тиском суперника.

Та на останніх секундах зустрічі (за 20 секунд до завершення додаткового часу) Рейнджерс вирвали нічию. Після навісу з флангу Дессерс з декількох метрів прошив Бущана – 1:1.


Тож  тепер все вирішиться у матчі-відповіді, який пройде за тиждень у Шотландії. 

Читайте також: Луческу хоче придбати зірку Вернидуба! Кривбас продасть гравця лише за солідну суму

Читайте також