Прикрий пенальті… Ворскла віддає перемогу Карабаху

23:59, 08 листопада 2018

Василь Сачко поміняв переможний склад, який дав результат в Азербайджані. Чижов змінив Даллку, а Сапай поступився місцем на полі Артуру (як покаже 13 хвилина – невдале рішення тренера).

Карабах після неочікуваної поразки вдома зробив певні висновки. Перше, що кинулося в очі з перших хвилин полтавського матчу – це високий пресинг азербайджанців. Вони намагалися пресингувати у кожному ігровому епізоді і на будь-якій ділянці поля. Це принесло результат дуже швидко. Артур, який повернувся до стартового складу після ушкодження (не грав з матчу зі Спортингом), віддав необережний пас назад на Шуста, якого випередив гравець Карабаха. Голкіперу Ворскли нікуди було подітися і він зачепив суперника – арбітр закономірно вказав на одинадцятиметрову позначку. Напрям удару Абдуллаєва з пенальті Шуст вгадав, але витягнути м’яч із самісінького кута воротарю не вдалося. 0:1!

Ворскла, пропустивши з нічого, перехопила ініціативу у грі. Полтавці почали завантажувати м’яч у штрафний майданчик, але господарям постійно бракувало останнього удару.

Після перерви команди продовжили боротися на промерзлому полі стадіону Ворскла. Боролися обидві команди, а моменти створювали гості. Супершанс мав Деларж, який закінчував швидку контратаку своєї команди приблизно з 9 метрів, але у ворота Шуста не влучив.

А потім була пауза… Арбітру набридли петарди, які постійно вибухали десь на трибунах, і він попросив команди піти до роздягалень.

Після неочікуваної паузи матч продовжився. Нарешті одна із подач ворсклян завершилася ударом. На жаль, удар Чижова з меж штрафного майданчика пішов набагато вище воріт.

Найкращу свою нагоду Ворскла створила у компенсований час. Ребенок подав з кутового просто на голову Шарпара, проте м’яч після сильного удару півзахисника ісландський голкіпер Карабаха Халльдоурсон відбив.

 

Читайте також