Прислухаються до легенди? Шевченко порадив Мілану підписати трьох українців

13:56, 06 червня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Інтерес до одного з них уже приписують россонері.

Президент УАФ Андрій Шевченко дав велике інтерв'ю La Gazzetta dello Sport, у якому відповів, кого з українських гравців порадив би підписати Мілану.

Фото: Getty Images

Я порекомендував би багатьох. Циганкова, Мудрика, Довбика. Нинішній склад українців один з найкращих, він має більше доступних рішень. Це покоління, багате на різноманітність, має двох дуже сильних воротарів. І ще мені подобається, що є здатність варіювати, і те, як тренер змушує команду грати.

Цікаво, що кілька днів тому AS повідомив, що Мілан активно цікавиться Віктором Циганковим і вже навіть зв'язувався з оточенням українця.

Фото: Getty Images

Водночас Андрій Шевченко додав, що пріоритетною для россонері є покупка якісного форварда на зміну Олів'є Жиру, який перейшов до Лос-Анджелеса.

Підписання гарного нападника здається мені логічним після відходу Жиру. Жиру — справжній центрфорвард, що робив неймовірні речі в Мілані. Замінити його буде непросто. Без нього потрібен інший справжній форвард, здатний гарантувати 16-17 голів. Останнім часом проблемою команди були нападники, які мало забивали.

Серед українців на цю роль якнайкраще підходить нападник Жирони Артем Довбик, який у сезоні 2023/24 став найкращим бомбардиром Ла Ліги.

Читайте також: Звільняють місця для українців? Відомий клуб запросить збірників України на зміну лідерам

Читайте також