Путінофіл екстренер Динамо хоче саджати людей за ґрати

18:33, 31 березня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Екстренер київського Динамо Валерій Газзаєв зараз є депутатом російської державної думи. Він був серед тих, хто підтримав дуже жорсткі покарання для порушників карантину.

У Росії прийняли закон, який дозволить суворо карати порушників карантину. Людям загрожує штраф від 500 тисяч до 1 мільйона рублів, а також ув’язнення терміном до 3 років. Екснаставник Динамо Валерій Газзаєв також голосував за закон і вважає такі суворі покарання адекватними. Про це він розповів в інтерв’ю виданню СЭ:

Закон прийнятий одноголосно. На першому місці повинне стояти життя кожної людини. Це треба чітко розуміти. Давайте вже відповідально підходити до подібних питань. Тільки такі жорсткі заходи здатні побороти пандемію якомога швидше. В найкоротші терміни!

Якщо люди не будуть дотримуватися запобіжних заходів, думати про особисту гігієну, сидіти на карантині, складно буде змінити ситуацію. Погляньте на Китай. Там за два місяці практично ліквідували загрозу. Ніяких послаблень тут бути не може. Можливі тільки жорсткі покарання порушників, аж до ув’язнення на 3 роки. Це адекватна міра!

Photo by Dima Korotayev/Epsilon/Getty Images

Варто зазначити, що у європейських країнах порушникам карантину загрожують лише великі штрафи.

Нагадаємо, Валерій Газзаєв з 2009 по 2010 роки очолював київське Динамо. Пізніше він був ініціантором об’єднання чемпіонатів України та Росії. Газзаєв неодноразово розхвалював політику президента Росії.

Читайте також: Лестер зробить ще одну казку! Клуб планує підсилитися ТОП-гравцем.

Читайте також