Реакція фанатів Динамо Київ на призначення Мірчі Луческу головним тренером команди

15:15, 23 липня 2020
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Те, що особа нового наставника киян багатьом не сподобається, Ігор Суркіс точно прогнозував. Та чи передбачив він фанатський спротив своєму рішенню?

Ресурс wbc_kyiv (Ультрас Динамо) на сторінці в Instagram виставив такий пост:

Що ж, ми до останнього вірили, що це якийсь невдалий розіграш. Але керівництво клубу втратило усі залишки здорового глузду, честі та гідності. Призначення 74-річного тренера, який неодноразово некоректно висловлювався на адресу Динамо – це плювок в очі усім вболівальникам Динамо. Суркіси мали б усвідомлювати, які наслідки це потягне за собою.

На даний момент ми звертаємося до всіх працівників Динамо Київ, у яких залишилася хоч крихта самоповаги: все, що вам залишається в нинішній ситуацій – написати заяву на звільнення. А всіх вболівальників, кому болить за Динамо так само, як і нам, просимо стежити за повідомленнями нашої спільноти – акції протесту не змусять себе довго чекати.

Суркіси – від’***ться від Динамо!

Незабаром вболівальники повернуться на стадіони, тож президент Динамо має вирішити чергову проблему, котру спровокувало його рішення про призначення Луческу.

Читайте також: Без роботи довго не сидів. Кривдник Дніпра у Лізі Європи очолив новий клуб і Годувальників стає все більше. Вихованець Шахтаря гратиме в Росії

Читайте також