Реал назвав ім’я нового тренера

17:17, 11 березня 2019

Зінедін Зідан повертається в мадридський Реал. Французький наставник працюватиме із Вершковими до завершення чемпіонату.

Зідан став третім наставником, який працюватиме з Реалом упродовж одного сезону. Першим був Юлен Лопетегі, якого Флорентіно Перес переманив до свого клубу напередодні Чемпіонату Світу. Але іспанець був звільнений після нищівної поразки Реала 1:5 від Барселони.

На зміну Лопетегі прийшов легендарний в минулому гравець Реала Сантьяго Соларі. Під його керівництвом мадридці розпочали доволі непогано, але через невеликий проміжок часу почалися ті самі проблеми. А виліт Реала в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів від Аякса став останньою краплею для Флорентіно Переса. Президент клубу був дуже незадоволений і капітаном команди. Він звинуватив Серхіо Рамоса у непрофесіоналізмі. Адже захисник наприкінці першого матчу з Аяксом вирішив обнулити картки перед мабутніми чвертьфіналами.

Зідан вже працював у Реалі. Легендарний француз тренував мадридський клуб із зими 2016-го до літа 2018-го. За цей час Зізу виграв Примеру, Суперкубок Іспанії, тричі Лігу Чемпіонів, два Суперкубки УЄФА та два клубні Чемпіонати Світу.

Читайте також