Реал забив за Барселону. Каталонці здивували в першому матчі 1/2 Кубка Іспанії. ВІДЕО

00:09, 03 березня 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

У півфіналі Кубка Іспанії зустрілися гранди місцевого футболу Реал та Барселона.

Мадридці могли відкрити рахунок у матчі вже на першій хвилині гри. Карвахаль вивів Модрича віч-на-віч з Тер Стегеном, але хорват затягнув з ударом і дав шанс захиснику гостей нав'язати йому боротьбу – удар у півзахисника господарів не вдався.

За ігрової переваги команди Анчелотті забили каталонці! На 26 хвилині Камавінга обрізався на власній половині поля, Торрес віддав на Кесс'є, а той з близької відстані пробив по воротах Куртуа. Бельгієць м'яч відбив прямо в Мілітао, від якого ігрова сфера влетіла у сітку воріт Реала – 0:1!

Loading...


Цей гол ще більше змусив гостей з Барселони відійти назад і зробити ставку на контргру. Ця стратегія могла принести результат на 72 хвилині. Торрес прорвався флангом і відпасував під удар Кесс'є, який без супротиву суперників пробивав у кут воріт Куртуа. Це мав бути гол, але на шляху м'яча опинився Ансу Фаті – м'яч влучив у таланта Барси і полетів за межі поля.

Захист Барси вистояв, натякнувши мадридцям на їхні проблеми з атакою. Перший поєдинок двоматчевого протистояння за командою Чаві. Матч-відповідь відбудеться 5 квітня в Барселоні.

Читайте також: Надія команди! Гравець Динамо забив ефектний переможний м'яч за збірну. ВІДЕО

Читайте також