Реал живе у Лізі чемпіонів. Голкіпер Аталанти “привозить”, а геніальні паси Малиновського марнує Сапата. ВІДЕО

23:53, 16 березня 2021
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Поразка бергамасків від Реала у домашньому матчі не залишала команді Гасперіні варіантів для маневру. Італійців влаштовувала лише перемога і бажано, щоби вона була результативнішою за 1:0.

Перший тайм

Першу ж свою нагоду гості, в стартовому складі яких знайшлося місце і для українця Руслана Малиновського, створили на 3 хвилині. Муріель прострілював у напрямку Госенса і Малиновського, але удар у німця вийшов трохи не влучним.

Реал відповів непоганим шансом Вінісіуса, який увірвався у штрафний майданчик і з 12 метрів спробував пробити у напрямку воріт Аталанти – Джимшиті у відчайдушному стрибку політ м’яча заблокував.

Якби у Гасперіні була книга скарг для вболівальників, то свій гнівний відгук на 34 хвилині отримав би Спортьєлло. Голкіпер бергамасків незграбно вибив просто на Луку Модрича, а десятка мадридців, прийнявши подарунок суперника, відпасував під удар Бензема. Француз із меж штрафного майданчика пробив точно у порожній кут воріт Аталанти – 1:0.

Перший тайм арбітр зустрічі Дані Маккелі зірвав свистком у момент, коли Муріель після пасу Малиновського міг вийти віч-на-віч із Куртуа. Дивне рішення рефері.

Другий тайм

Після перерви Гасперіні зробив заміни на підсилення, але стало лише гірше. Ілічич невдало відпасував на Малиновського, Вінісіус перехопив м’яч, з яким домчав до штрафного майданчика гостей, де був збитий Толоєм – пенальті. Рамос з одинадцятиметрової позначки впевнено Спортьєлло переграв – 2:0 на 60 хвилині.

Міг скоротити відставання у рахунку на 67 хвилині Дуван Сапата. Малиновський класним розрізним пасом віддав передачу на колумбійського форварда, а той з 16 метрів пробив – Куртуа ногою здійснив сейв.

Реал одразу ж відповів шансом Бензема. Васкес подав точно на голову французькому форварду, який мав дві спроби, щоби забити. У першому випадку Спортьєлло потягнув удар нападника, а на добиванні лідеру мадриців забракло влучності – стійка.

Марнувати прекрасні передачі Малиновського Сапата продовжив на 76 хвилині, коли після передачі українця кремезний нападник Аталанти вийшов на побачення з гокліпером господарів, але переграти того не зумів.

Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Подарував надію бодай на нічию Муріель на 83 хвилині. Колумбієць ударом в дев’ятку зі штрафного засмутив Реал загалом і Куртуа особисто – 2:1.

Гасперіні кинув у бій Міранчука та Кальдару і знову поплатився. Помилка італійців на фланзі дала нагоду підопічним Зідана організувати атаку, яку ударом з меж штрафного майданчика Аталанти завершив Асенсіо – м’яч залетів у ближній кут (ще один “привіт для Спортьєлло”) – 3:1!

Мадридський клуб попри невдалий сезон на внутрішній арені продовжує боротьбу за найпрестижніший клубний євротурнір Старого Світу.

Читатйе також: Легка прогулянка в 1/8. Манчестер Сіті з Зінченком не помічає кризову Боруссію М і Жахливі подробиці. Фол грубіяна, який шокував усю країну, має серйозні наслідки. ВІДЕО

Читайте також