Ренн-Динамо. Результат для нас на першому місці, – Олександр Хацкевич

19:07, 24 жовтня 2018

Київське Динамо вже у Франції і розпочало підготовку до матчу проти Ренна. Олександр Хацкевич взяв на гостьову зустріч 21 гравця.

Разом з командою полетів і Беньямін Вербич, який не брав участь у декількох попередніх матчах киян. На передматчевій прес-конференції Олександр Хацкевич сказав, що хворих до Франції не привезли. Вечірнє тренування покаже, чи готовий Вербич до завтрашнього матчу.

Французи очікують шаленої підтримки у матчі проти Динамо. За нашою інформацією, на матчі Ренн-Динамо може бути побитий рекорд відвідуваності стадіону Руазон-Парк у єврокубках. У 2011 році на матчі Ренн-Атлетико були присутні 24289 глядачів. Очікується, що матчі Ренн-Динамо буде глядацький аншлаг. 29778 – саме стільки вміщує домашній стадіон французів.

Фото FootballHub

Олександр Хацкевич також відзначив, що Ренн дуже агресивно грає при стандартних положеннях:

Треба максимально уникати стандартів біля наших воріт. Суперник дуже добре їх використовує. Разом з футболістами приймемо рішення, як завтра будемо діяти на футбольному полі, оскільки матч – це наша спільна відповідальність.

Фото FootballHub

У майбутнє далеко не заглядаємо, оскільки завтра для нас дуже важлива гра. Після двох нічиїх у Лізі Європи результат стоїть на першому місці. 

Олександр Хацкевич також розповів про рівень чемпіонату Франції:

В нас не висвітлюється чемпіонат Франції. Звичайно, всі знають ПСЖ, Монако, які грають в Лізі Чемпіонів. А про Ренн ми вже багато дізналися, коли вони потрапили до нашої групи. 

Читайте також