Репетиція перед Лігою Націй! Ярмоленко забиває за Вест Гем. ВІДЕО

16:23, 29 серпня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Андрій Ярмоленко разом з Вест Гемом готується до нового сезону.

Минулого разу підопічні Девіда Моєса перемогли у товариському матчі Іпсвіч з рахунком 4:1. Тепер суперником команди Ярмоленка став Брентфорд.

Вже на 5-й хвилині матчу українець відзначився голом. Пабло Форнальс вивів Ярмоленка на побачення з голкіпером гостей. Гравець національної збірної України пробив точно у дальній кут воріт – 1:0.

Та й загалом протягом першого тайму Андрій Ярмоленко був дуже активний на полі. Півзахисник Вест Гема встигав відпрацьовувати як в захисті, так і в атаці. Проте в середині тайму гості зуміли зрівняти рахунок. Після контратаки забив Форсс. На другий тайм українця замінили.

Поєдинок закінчився з рахунком 2:1 на користь Вест Гема. На 61-й хвилині забив Соучек.

Тепер Андрій Ярмоленко приєднається до збірної України, яка з 26-го серпня розпочала підготовку до поєдинків Ліги Націй.

Нагадаємо, що 3 вересня підопічні Андрія Шевченка зустрінуться у Львові з командою Швейцарії, а 6 вересня зіграють у гостях з Іспанією.

Читайте також: Надія є? Форвард Барселони може залишитися у клубі та Росіянин на місце Малиновського? Аталанта близька до несподіваного трансферу

Читайте також